Frikamp på seniorpartiet

Senior

Taekwondo fra 13 år
I Hwa Rang har vi treningstilbud for alle aldersgrupper og forutsetninger. Det spiller ingen rolle om du kommer rett fra sofaen eller om du har trent hele livet, hos oss trener du på dine egne premisser. Vi har ingen øvre aldersgrense på våre treninger og det er aldri for sent å begynne å trene. Har du spørsmål eller ønsker å avtale en gratis prøvetime? Fyll ut dette skjemaet så tar vi kontakt!

Med kampsport trener du hele kroppen

Taekwondo er en allsidig treningsform som gir deg bedre styrke, kondisjon og smidighet samtidig som du lærer selvforsvar. Du trener også psyksiske egenskaper som fokus og selvtillit. Varierte og morsomme treninger i et godt sosialt miljø gjør det lett å komme seg opp av sofaen og på trening. Taekwondo er en fin måte å koble av fra en ellers stressende hverdag.

Hva foregår under trening

Treningen starter alltid med oppvarming. På voksenpartiene bruker vi god tid på denne delen av treningen for å unngå skader. Øvelsene under oppvarmingen forbedrer styrke, kondisjon og bevegelighet. Treningen fortsetter med uttøying. Resten av treningen dreier seg gjerne om et tema, som for eksempel selvforsvar eller grunnleggende taekwondoteknikker.

Trening for kropp og sinn

Gjennom å trene taekwondo utvikler du deg ikke bare fysisk, du lærer også konfliktmestring og får bedre selvtillit. Du lærer deg å stå foran en gruppe og vise frem det du kan og etterhvert vil du få prøve deg som instruktør. Dette er erfaringer som kan godt med både i skole og jobbsammenheng.

Sosialt

I Hwa Rang vil du komme inn i et sosialt miljø som du vil nyte godt av både i og utenfor treningssalen. Siden vi ofte trener i par vil du bli godt kjent med de du trener med og sammen vil dere pushe hverandre til å yte bedre.

Tenkt stort – hvis du vil

Taekwondo er ikke som fotball og andre lagidretter hvor alle på laget må satse like mye. Har du lyst til å trene et par ganger i uka for mosjonens del er det greit, og har du lyst til å satse er det du selv som bestemmer hvor høyt. Det finnes alt fra små lokale mesterskap og klubbmesterskap til EM, VM og OL.

Gratis prøvetime

Er du usikker på om taekwondo passer for deg? Det er gratis å komme på prøvetime hos oss. Vi har også en to ukers prøveperiode for 400 kroner hvor man får drakt og belte og det er ingen bindingstid på medlemskapet. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller vil avtale prøvetime.