Deltaker på minipartiet med medalje

Mini

Taekwondo for barn fra 4 til 5 år
Hwa Rang Mini er et eget parti for barn mellom fire og fem år. Treningen er spesielt tilpasset barn i førskolealder og foregår i en liten gruppe med tett oppfølging fra instruktørene. Har du spørsmål eller ønsker å avtale en gratis prøvetime? Fyll ut dette skjemaet så tar vi kontakt! For mange av barna på dette partiet er dette deres første fritidsaktivitet. Vi vet at barn på denne alderen har stort behov for trygghet og at det vil være dager hvor de helst bare vil sitte på fanget til foreldrene. Vi har derfor stort fokus på å bli kjent med barna, slik at de tør å være med. Foreldrene kan sitte rett ved siden av matta og se på og ofte inviteres de inn på matta for å hjelpe til med å holde puter eller lignende. Dette synes barna ofte er stor stas. Taekwondotreningene er i stor grad basert på lek, men barna lærer samtidig høflighet, respekt for andre og å stole på seg selv. Selvtilliten styrkes og de vil etter hvert klare å stå foran en forsamling og vise frem hva de kan.

Hvordan utvikler de yngste barna seg når de trener kampsport?

På taekwondotreningen lærer barna å høre på instruktørene og gjøre som de får beskjed om. De lærer å være stille når andre prater og å respektere hverandre. Mange blir flinkere til å konsentrere seg og forbedret selvtillit gjør at de blir tryggere på seg selv, og dermed mindre utsatt for erting fra andre.

Motiverende treningsopplegg

I likhet med andre kampsporter som karate og judo har også taekwondo et beltesystem med graderinger og et pensum som barna følger. Hwa Rang Mini følger et pensum som er spesielt tilpasset denne aldersgruppen. Barna graderer til nytt belte tre ganger i året. Mellom hver gradering får barna to ferdighetsmerker og vi arrangerer en konkurranse hvor alle får medalje. Alt dette bidrar til å gi barna følelse av mestring noe som er viktig for selvtilliten.

Trening for foreldre og barn

Utenfor treningssalene våre er det et fint område hvor foreldre kan sitte og følge med på treningen gjennom store vinduer. Men blir du lei av å sitte å se på er det ingenting i veien for å hive seg med på treningen. Vi har flere medlemmer som startet sin taekwondokarriere med å trene sammen med barna sine på barnepartiene.

Gratis prøvetime

Er du usikker på om taekwondo passer for ditt barn? Det er gratis å komme på prøvetime hos oss. Vi har også en to ukers prøveperiode for 300 kroner hvor man får drakt og belte og det er ingen bindingstid på medlemskapet. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller vil avtale prøvetime.