Aktivitetsplan

OBS! Grunnet korona vil det kunne komme endringer i aktivitetsplanen på kort varsel. Følg med i Facebook-gruppen for oppdatert informasjon.

Mai

Gradering for junior 11. mai

Det blir gradering for junior tirsdag 11. mai. Vi har full forståelse for at hjemmetrening ikke er like lett som vanlig trening og at noen derfor kan være litt «rustne». Derfor blir det en litt annerledes gradering denne gangen hvor vi tar oss god tid og viser alt de skal gjøre. Vi vil gjøre vårt beste for at dette skal bli en god opplevelse for barna, uavhengig av hvor mye de husker.

Oppmøte:
17:00 – junior hvitt til og med oransje belte
18:00 – junior fra grønn stripe og oppover

Graderingen er inkludert i treningsavgiften og det er ingen påmelding. Dersom dere ikke har mulighet til å stille, f.eks. ved karantene eller luftveissymptomer ordner vi gradering på trening så snart dere er tilbake.

Gradering for senior

Det blir gradering for senior tirsdag 11. mai klokken 19.00. Påmelding gjøres ved å sende mail til holmen@hwarang.no. Skriv navn, fødselsdato og nåværende belte. Graderingen koster 500,- dette betales med kort eller Vipps ved oppmøte. Dersom dere ikke har mulighet til å stille, f.eks. ved karantene eller luftveissymptomer ordner vi gradering på trening så snart dere er tilbake.

Ingen trening mandag 17. mai

Senteret holder stengt denne dagen.

Ingen trening 2. pinsedag, 24. mai

Senteret holder stengt denne dagen.

Merker for kids/mini og junior 31. mai og 2. juni

Det blir merker disse dagene.

Juni

Sommerskole i uke 26 og 32

Har du lyst på et alternativ til SFO første eller nest siste uke av skoleferien? I år arrangerer vi i Hwa Rang Holmen sommerskole i uke 26 og 32. Les mer om sommerskolen her.

Gradering

Sommergraderingen utsettes til slutten av september.