Aktiviteter

Aktivitetsplan

Enten du er liten eller stor er det alltid mye morsomt som skjer hos oss. I tillegg til gradering tre ganger i året har vi jevnlig konkurranser for barna og sosiale kvelder. Du får oversikt over alle kommende arrangementer i aktivitetsplanen.

Hold deg oppdatert

Vi anbefaler også at du melder deg på vårt nyhetsbrev (se skjema nederst på siden) og blir medlem i denne Facebookgruppen så holder vi deg fortløpende oppdatert om arrangementer og ting som skjer!

Taekwondo-bursdag!

Med nesten 800 kvadratmeter å boltre seg på er lokalene våre perfekte for å arrangere barnebursdager uansett hvor mange gjester dere ønsker å invitere. Vi stiller med instruktør og opplegg, alt foreldrene trenger å gjøre er å ordne med maten. Les mer om taekwondobursdag her.

Sommerskole

Vi arrangerer hvert år en sommerskole som alternativ til SFO. Tilbudet er åpent både for medlemmer og barn som aldri har trent taekwondo før. Les mer om sommerskolen her.

Aktivitetsskole i vinterferien og høstferien

Det er ikke alltid så lett å få begrensede ferieuker til å gå opp med barnas lange skoleferier. Vi arrangerer ofte aktivitetsskole både i høst- og vinterferien hvor barna kan være i hele eller deler av ferien. Les mer om aktivitetsskolen her.